Kerkim i avancuar

PZAP eshte organ i perhershem, i pavarur dhe kompetent per te vendosur ne lidhje me ankesat dhe apelet e lejuara qe kane te bejne me procesin zgjedhor sic eshte caktuar me Ligjin e Zgjedhjeve te Republikes se Kosoves dhe Rregullave Zgjedhore.

Lajmet

Komunikatë – Kodi i Mirësjelljes

28 Shkurt, 2020

Njoftim – Orari i Punës…

28 Shkurt, 2020

Njoftim – Gjobat e papaguara

20 Janar, 2020

vendimet e fundit

Vendimi A72/2020

28 Tetor, 2020

Vendimi A71/2020

28 Tetor, 2020

Vendimi A514/2019

25 Nëntor, 2019

Video