––> Home - PZAP
Kerkim i avancuar

PZAP eshte organ i perhershem, i pavarur dhe kompetent per te vendosur ne lidhje me ankesat dhe apelet e lejuara qe kane te bejne me procesin zgjedhor sic eshte caktuar me Ligjin e Zgjedhjeve te Republikes se Kosoves dhe Rregullave Zgjedhore.

Lajmet

Njoftim – Gjobat e papaguara

20 Janar, 2020

Komunikatë – 24.11.2019

24 Nëntor, 2019

Komunikatë – Vendimet e PZAP-it…

11 Nëntor, 2019

vendimet e fundit

Vendimi A514/2019

25 Nëntor, 2019

Vendimi A513/2019

24 Nëntor, 2019

Vendimi A512/2019

24 Nëntor, 2019

Video