Kerkim i avancuar

PZAP eshte organ i perhershem, i pavarur dhe kompetent per te vendosur ne lidhje me ankesat dhe apelet e lejuara qe kane te bejne me procesin zgjedhor sic eshte caktuar me Ligjin e Zgjedhjeve te Republikes se Kosoves dhe Rregullave Zgjedhore.

Lajmet

Njoftim 08.12.2017

8 Dhjetor, 2017

Takim me Përfaqësuesit e Misionit…

7 Dhjetor, 2017

Njoftim – Ankesat lidhur me…

23 Nëntor, 2017

vendimet e fundit

Vendimi A1124/2017

4 Dhjetor, 2017

Vendimi A1123/2017

4 Dhjetor, 2017

Vendimi A1122/2017

4 Dhjetor, 2017

Video