Kerkim i avancuar

PZAP eshte organ i perhershem, i pavarur dhe kompetent per te vendosur ne lidhje me ankesat dhe apelet e lejuara qe kane te bejne me procesin zgjedhor sic eshte caktuar me Ligjin e Zgjedhjeve te Republikes se Kosoves dhe Rregullave Zgjedhore.

Lajmet

Komunikatë – Buletini Vëllimi 2

13 Maj, 2019

Komunikatë për media – Gjobat…

18 Maj, 2018

Njoftim për shpalljen e rezultatit…

4 Maj, 2018

vendimet e fundit

Vendimi A06/2019

20 Maj, 2019

Vendimi A05/2019

20 Maj, 2019

Vendimi A04/2019

20 Maj, 2019

Video