Njoftim mbi apelet e paraqitura kunder Shpalljes së Rezultateve të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale nga ana e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve

04.11.2021

Në njoftimin e më poshtëm mund të gjeni informata dhe detaje lidhur me apelet e paraqitura kunder Rezultateve të Zgjedhjeve për Kuvende Komunale të vitit 2021

Njoftim mbi apelet e paraqitura kunder Rezultateve te Zgjedhjeve 2021

4 Nëntor, 2021