Votim i personave që kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe atyre që janë në vetizolim, për Zgjedhjet Lokale që do të mbahen me 17 tetor 2021.

05.10.2021

Ne vegëzën e mëposhtme mund të informoheni rreth votimit të personave që kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 dhe atyre që janë në vetizolim, për Zgjedhjet Lokale që do të mbahen me 17 tetor 2021.

Linku i video spotit në gjuhën shqipe: https://www.youtube.com/watch?v=tBkea0-Upnc&t=42s

Linku i video spotit në gjuhën serbe: https://www.youtube.com/watch?v=mwCQAvazELA

Linku i video spotit në gjuhën turke: https://www.youtube.com/watch?v=5bdb6NfjVIY&t=7s

Linku i video spotit në gjuhën boshnjake: https://www.youtube.com/watch?v=i-JPO5cMei4

Linku i video spotit në gjuhën rome: https://www.youtube.com/watch?v=rzKt6RnH9P4