Njoftim rreth fillimit të Fushatës Zgjedhore për Zgjedhjet Lokale 2021

16.09.2021

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP-i, me qellim të informimit të subjekteve politike, kandidatët e tyre, anëtarët e subjekteve politike dhe mbështetësit e tyre, për nevojën e zbatimit te Ligjit për Zgjedhjet e Përgjithshme – LZP-se për aktivitete e tyre para zgjedhore e në veçanti me rastin e fillimit të fushatës zgjedhore të subjekteve politike nga data 16 shtator 2021 deri me datën 15 tetor 2021 për Zgjedhjet e Lokale, të cilat do të mbahen me 17 tetor 2021, lëshon Komunikaten për media, e cila mund të shkarkohet më poshtë.

Komunikate per Media

16 Shtator, 2021