Kerkim i avancuar

Komunikatë – Ankesat lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare

Numri i ankesave të pranuara në PZAP-i lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 06 tetorit 2019

Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa – PZAP, njofton opinionin publik se nga ora 10:50 e datës 07.11.2019 deri me sot ne ora 10:50 ka pranuar gjithsejte 100 ankesa.

Samostalna Liberalna Stranka – SLS, ka dorëzuar 42 apele,

Lidhje Demokratike e Kosovës – LDK, ka dorëzuar 23 apele

Partia Demokratike e Kosovës – PDK, 12. Apele,

Partia Demokratike e Ashkanlive të Kosovës – PDAK , 1 Apel,

Nisma – AKR – PD, 6 Apele ,

Partia Kosovskih Serba – PKS, 4 Apele,

Koalicioni Vakat, 1 Apel,

KDTP, 1 Apel,

Lëvizja Vetëvendosje – LVV. 5 Apele,

Partia Liberale Egjiptiane – PLE, 2 apele

Nova Demokratska  Stranka, 1 apel

Pratia Gora – PG, 1 apel,

Partia e Ashkanlive per Integrim –PAI, 1 apel,

 

Nga subjektet politike dhe kandidate e subjekteve politike janë dorëzuar Gjithsejtë 100 apele

Komunikatë - Ankesat lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare

8 Nëntor, 2019