Kerkim i avancuar

Njoftim lidhur me ankesa – Rivotimi në Istog

Komunikatë për media

PZAP-i njofton publikun dhe palët e interesuara se prej orës 19:00 të datës 17.12.2017 deri në ora 19:00 të datës 18.12.2017, brenda afatit prej 24 orëve, ne PZAP janë pranuar 14 ankesa. Ankesat janë dorëzuar nga subjekti politik AAK, saktësisht në ora 18:40. Ankesat kanë të bëjnë me pretendimet se ka pasur parregullsi në ditën e zgjedhjeve.

Njoftim lidhur me ankesa - Rivotimi në Istog

18 Dhjetor, 2017