Kerkim i avancuar

Takim me Përfaqësuesit e Misionit për Vëzhgimin e Zgjedhjeve të BE-së në Kosovës

Komunikatë për media

Kryesuesja e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa znj. Gyltene Sylejmani, ka pritur sot
ne takim zëvendës-shefin e Misionit për Vëzhgimin e Zgjedhjeve të BE-së në Kosovës z. Marian
Gabriel, analisten ligjore te këtij Misioni znj. Susanne Giendl dhe analistin ligjore te këtij
Misioni z. Peter Novotny.

Takimi është realizuar ne zyrën e kryesueses se PZAP-it, ndërsa te pranishëm ne takim kanë
qenë anëtari i PZAP-it z. Adnan Konushevci, kryesuesi i sekretariatit te PZAP-it z. Mulë Desku
dhe z. Driton Qeriqi, bashkëpunëtor ligjor ne Misionit për Vëzhgimin e Zgjedhjeve te BE-së ne
Kosovës.

Znj. Sylejmani mysafiret i njoftoj me procesin e ankesave te shqyrtuara dhe te vendosura nga
PZAP-i gjatë zgjedhjeve Lokale te 22 tetorit 2017, si dhe u biseduar lidhur me rekomandimet për përmirësimin e kuadrit ligjor dhe ne përgjithësi

Takim me Përfaqësuesit e Misionit për Vëzhgimin e Zgjedhjeve të…

7 Dhjetor, 2017