Kerkim i avancuar

Njoftim – Mbajtja e Seancës Publike

Njoftim

Sot me datën 02.10.2017 ne ora 13:30, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP)
mbajti seancën e pestë publike për Zgjedhjet Lokale 2017 ku u shqyrtua rasti/ankesa ZL. Anr.
87/2017 e parashtruar nga subjekti politik Lëvizja VETEVENDOSJE!.

Ne këtë seance publike përveç palëve te përfshira në procedurë morën pjesë edhe
përfaqësuesit e Bashkimit Evropian për Vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale

Njoftim - Mbajtja e Seancës Publike

2 Tetor, 2017