Kerkim i avancuar

Njoftim për Rinumërimin e Vendvotimeve

Njoftim

Lidhur me numrin Vendvotimeve  që do të Rinumëroj KQZ-ja në bazë të vendimeve të PZAP-it

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), lidhur me apelet e paraqitura nga kandidatet për deputet te subjekteve politike ka vendosur që ta urdhëroj KQZ-ne për rinumërimin e 134 vendvotimeve.

Rezultati që del nga rinumërimi i këtyre vendvotimeve do të përfshihet në rezultatin përfundimtarë të zgjedhjeve.

Njoftim për Rinumërimin e Vendvotimeve

9 Mars, 2021