Kerkim i avancuar

Njoftim për Rinumërimin e Vendvotimeve

9 Mars, 2021

Njoftim – Vendimet e PZAP-it lidhur me apelet për rezultatet…

8 Mars, 2021

Njoftim-Vendimet e PZAP-it lidhur me apelet për rezultatet përfundimtare

8 Mars, 2021

Njoftim – Numri apeleve kundër rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve

5 Mars, 2021

NJOFTIM–VENDIMET PËR THYERJEN E HESHTJES ZGJEDHORE DHE DITËS SË ZGJEDHJEVE

18 Shkurt, 2021

Njoftim për Vendosjen e Ankesave për Thyerjen e Heshtjes Zgjedhore

17 Shkurt, 2021

Njoftim lidhur me ankesat e vendosura nga PZAP-i që kanë…

12 Shkurt, 2021

Njoftim – Ankesat gjatë fushatës

11 Shkurt, 2021

Njoftim – Ankesat e vendosura që kanë të bëjnë me…

8 Shkurt, 2021

Njoftim – Ankesat e vendosura që kanë të bëjnë me…

8 Shkurt, 2021

Njoftim lidhur me ankesat/apelet e Votuesve Jashtë Kosovës

5 Shkurt, 2021

Njoftim për Votuesit Jashtë Kosovës

3 Shkurt, 2021

Njoftim – Vendimet e datës 26.01.2021

26 Janar, 2021

Njoftim-Apelet e Paraqitura për mos certifikim të S.P. dhe kandidatëve

25 Janar, 2021

Njoftim – Apelet e Paraqitura kundër Vendimit të KQZ-së për…

23 Janar, 2021

Njoftim për Votuesit Jashtë Kosovës

22 Janar, 2021

Njoftim për Rinumërimin e Vendvotimeve

9 Mars, 2021

Njoftim – Vendimet e PZAP-it lidhur me apelet për rezultatet…

8 Mars, 2021

Njoftim-Vendimet e PZAP-it lidhur me apelet për rezultatet përfundimtare

8 Mars, 2021

Njoftim – Numri apeleve kundër rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve

5 Mars, 2021

NJOFTIM–VENDIMET PËR THYERJEN E HESHTJES ZGJEDHORE DHE DITËS SË ZGJEDHJEVE

18 Shkurt, 2021

Njoftim për Vendosjen e Ankesave për Thyerjen e Heshtjes Zgjedhore

17 Shkurt, 2021

Njoftim lidhur me ankesat e vendosura nga PZAP-i që kanë…

12 Shkurt, 2021

Njoftim – Ankesat gjatë fushatës

11 Shkurt, 2021

Njoftim – Ankesat e vendosura që kanë të bëjnë me…

8 Shkurt, 2021

Njoftim – Ankesat e vendosura që kanë të bëjnë me…

8 Shkurt, 2021

Njoftim lidhur me ankesat/apelet e Votuesve Jashtë Kosovës

5 Shkurt, 2021

Njoftim për Votuesit Jashtë Kosovës

3 Shkurt, 2021

Njoftim – Vendimet e datës 26.01.2021

26 Janar, 2021

Njoftim-Apelet e Paraqitura për mos certifikim të S.P. dhe kandidatëve

25 Janar, 2021

Njoftim – Apelet e Paraqitura kundër Vendimit të KQZ-së për…

23 Janar, 2021

Njoftim për Votuesit Jashtë Kosovës

22 Janar, 2021

Komunikatë – Zgjedhjet e Jashtëzakonshme për Kryetar ne Komunën e…

1 Dhjetor, 2020

Komunikatë – Kodi i Mirësjelljes

28 Shkurt, 2020

Njoftim – Orari i Punës Gjatë Zgjedhjeve Të Jashtëzakonshme Për…

28 Shkurt, 2020

Njoftim – Gjobat e papaguara

20 Janar, 2020

Komunikatë – 24.11.2019

24 Nëntor, 2019

Komunikatë – Vendimet e PZAP-it lidhur me ankesat rezultateve përfundimtare

11 Nëntor, 2019

Komunikatë – Ankesat pas rezultateve perfundimtare

11 Nëntor, 2019

Komunikatë – Ankesat lidhur me shpalljen e rezultateve përfundimtare

8 Nëntor, 2019

Komunikatë – Seanca e datës 03.11.2019

3 Nëntor, 2019

Komunikatë – Ankesa lidhur me anulimin e Fletëvotimeve te ardhura…

30 Tetor, 2019

Komunikatë – Vendimi lidhur me fletevotimet e diaspores

28 Tetor, 2019

Komunikatë – Seanca e Datës 25.10.2019

25 Tetor, 2019

Komunikatë – Seanca e datës 19.10.2019

20 Tetor, 2019

Komunikatë – Ankesat 350, 351, 353

8 Tetor, 2019

Takim informues për fushatën zgjedhore me përfaqësues të subjekteve politike…

24 Shtator, 2019

Konferencë me media – Fushata Zgjedhore

24 Shtator, 2019

Komunikatë – Takim me Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve të Republikës…

18 Shtator, 2019

Komunikatë

17 Shtator, 2019

Komunikatë – Seancat

13 Shtator, 2019

Njoftim – Orari i punës

9 Shtator, 2019

Komunikatë për media – Gjobat e paguara

18 Maj, 2018

Njoftim për shpalljen e rezultatit të procedurës së rekrutimit

4 Maj, 2018

Komunikatë për media – Buletini 2009-2016

27 Prill, 2018

Njoftim – Vendimi 1142/2017

23 Dhjetor, 2017

Njoftim lidhur me ankesa – Rivotimi Istog

20 Dhjetor, 2017

Njoftim lidhur me ankesa – Rivotimi në Istog

18 Dhjetor, 2017

Njoftim 08.12.2017

8 Dhjetor, 2017

Takim me Përfaqësuesit e Misionit për Vëzhgimin e Zgjedhjeve të…

7 Dhjetor, 2017

Njoftim – Ankesat lidhur me diten e votimit

23 Nëntor, 2017

Njoftim – Lidhur me ankesat për rezultatet përfundimtare

14 Nëntor, 2017

Njoftim – Ankesat Lidhur me Rezultatet Përfundimtare

31 Tetor, 2017

Njoftim – Mbajtja e Seancës Publike

2 Tetor, 2017

Njoftim – Formularët e ankesave në alfabetin Brail

25 Shtator, 2017

Njoftim rreth fillimit të fushatës zgjedhore

21 Shtator, 2017

Njoftim për Zgjatjen e Orarit të Punës

20 Shtator, 2017

Komunikatë 16.09.2017

16 Shtator, 2017

Komunikatë – Gjobat e paguara

22 Gusht, 2017

Udhëzues për Ankesa dhe Apele – Zgjedhjet Lokale 2017

17 Korrik, 2017

Komunikatë 01.07.2017

1 Korrik, 2017

Njoftim 30.12.2016

30 Dhjetor, 2016

Njoftim 05.12.2016

5 Dhjetor, 2016

Doracak për qasjen dhe terminologjinë e drejtë për personat me…

11 Korrik, 2016