Kerkim i avancuar

PZAP eshte organ i perhershem, i pavarur dhe kompetent per te vendosur ne lidhje me ankesat dhe apelet e lejuara qe kane te bejne me procesin zgjedhor sic eshte caktuar me Ligjin e Zgjedhjeve te Republikes se Kosoves dhe Rregullave Zgjedhore.

Lajmet

Komunikatë – Ankesat 350, 351,…

8 Tetor, 2019

Takim informues për fushatën zgjedhore…

24 Shtator, 2019

Konferencë me media – Fushata…

24 Shtator, 2019

vendimet e fundit

Vendimi A168/2019

17 Tetor, 2019

Vendimi A167/2019

17 Tetor, 2019

Vendimi A132/2019

17 Tetor, 2019

Video