Kerkim i avancuar

Njoftim – Mbajtja e Seancës Publike

2 Tetor, 2017

Njoftim – Formularët e ankesave në alfabetin Brail

25 Shtator, 2017

Njoftim rreth fillimit të fushatës zgjedhore

21 Shtator, 2017

Njoftim për Zgjatjen e Orarit të Punës

20 Shtator, 2017

Komunikatë 16.09.2017

16 Shtator, 2017

Komunikatë – Gjobat e paguara

22 Gusht, 2017

Udhëzues për Ankesa dhe Apele – Zgjedhjet Lokale 2017

17 Korrik, 2017

Komunikatë 01.07.2017

1 Korrik, 2017

Njoftim – Anulim i procesit të rekrutimit

29 Qershor, 2017

Komunikatë për Media – 16.06.2017

16 Qershor, 2017

Udhëzues për Ankesa dhe Apele – Zgjedhjet 2017

1 Qershor, 2017

Njoftim 30.12.2016

30 Dhjetor, 2016

Njoftim 05.12.2016

5 Dhjetor, 2016

Doracak për qasjen dhe terminologjinë e drejtë për personat me…

11 Korrik, 2016

Udhëzuesi për ankesa dhe apele

27 Maj, 2015

Komunikate per Media

5 Dhjetor, 2012

Njoftim – Mbajtja e Seancës Publike

2 Tetor, 2017

Njoftim – Formularët e ankesave në alfabetin Brail

25 Shtator, 2017

Njoftim rreth fillimit të fushatës zgjedhore

21 Shtator, 2017

Njoftim për Zgjatjen e Orarit të Punës

20 Shtator, 2017

Komunikatë 16.09.2017

16 Shtator, 2017

Komunikatë – Gjobat e paguara

22 Gusht, 2017

Udhëzues për Ankesa dhe Apele – Zgjedhjet Lokale 2017

17 Korrik, 2017

Komunikatë 01.07.2017

1 Korrik, 2017

Njoftim – Anulim i procesit të rekrutimit

29 Qershor, 2017

Komunikatë për Media – 16.06.2017

16 Qershor, 2017

Udhëzues për Ankesa dhe Apele – Zgjedhjet 2017

1 Qershor, 2017

Njoftim 30.12.2016

30 Dhjetor, 2016

Njoftim 05.12.2016

5 Dhjetor, 2016

Doracak për qasjen dhe terminologjinë e drejtë për personat me…

11 Korrik, 2016

Udhëzuesi për ankesa dhe apele

27 Maj, 2015

Nuk kemi gjetur Njoftime

Nuk kemi gjetur Njoftime

Komunikate per Media

5 Dhjetor, 2012